Рецепт приготування рулетиків з крабових паличок дуже простий і не надто витратний. Важлива умова – це використовувати для приготування тільки свіжі та якісні продукти. Для приготування краще всього використовувати не заморожені, а охолоджені при кімнатній температурі крабові палички. Тоді готувати нам буде дуже просто.
Приготування рулетиків з крабових паличок.
Крок 1: Підготувати інгредієнти.
Сир перед натиранням я раджу відправити на 10-15 хвилин у морозилку, так з ним буде легше впоратися. Натирати слід на дрібну тертку
Часник очищаємо від лушпиння і промиваємо холодною водою. Нарізаємо як можна дрібніше, щоб вийшла каша. Або просто через чесноковыжималку.
У тарілці змішуємо часник, майонез і сир до однорідної маси. Вона повинна вийти така, щоб її можна було намазувати звичайним кухонним ножем.
Крабові палички намагаємося розгорнути так, щоб не порвати їх. Перед цим можна їх акуратно пом’яти руками. Розкручуємо не до самого кінця, а так, щоб у нас залишився хвостик в 3-4 мм згорнутим.
Крок 2: Закручуємо рулетики.
На смужку, яка у нас вийшла, наносимо сирну масу з майонезом і часником. Розмазувати слід на всю довжину смужки, щоб всі краї були підведені. Після цього звертаємо крабову паличку. Вона у нас повинна збільшитися в обсязі приблизно в два рази. З обох торців палички необхідно добре промазати сирно-часниковою масою, щоб не залишилося порожнього місця.
Крок 3: Подаємо рулетики з крабових паличок.
Після того, як скрутили і обмазали рулетики, їх необхідно відправити в морозилку на 5-10 хвилин, щоб вони схопилися і їх легко було різати. Далі ріжемо на шматочки, які вам більше до душі (повинно вийти від трьох до п’яти штук). Прикрашаємо шматочками нарізаного свіжого огірка і зеленню.
Приємного Вам апетиту!
Поради:
— Якщо у вас крабові палички не хочуть повертати, то їх можна 1-2 хвилини потримати над парою з закипевшего чайника.
— Страву можна не солити, так як сир, майонез і самі крабові палички вже містять сіль.
— Кожен з нас знає, що справжні крабові палички роблять з м’яса краба, а з рибного фаршу з додаванням крохмалю. Раджу вам купувати не найдешевші, так як їх можна легко розгорнути і не порвати, що нам дуже необхідно для приготування цієї страви. Просто якщо крабовая паличка не хоче розгортатися легко, значить в ній дуже великий вміст крохмалю, а рибним фаршем і не пахне.