Новий рік вже зовсім близько — і якщо з основними стравами вже більшість господинь визначилися, то із закусками все не так категорично. Пропонуємо вам чудовий рецепт смачнющої скумбрії
Інгредієнти:
- скумбрія морожена — 3 шт;
- сіль — 1 ст.л (з гіркою);
- цукор — 1 ч.л (з гіркою);
- оцет — 4 ст.л;
- рослинна олія — 5 ст.л;
- перець чорний, духмяний, лавровий лист — за смаком;
- цибуля — 3 шт;
- часник — 4-5 зубків;
Приготування:
Беремо скумбрію заморожену, може тільки трохи відталу і вичищаємо з неї нутрощі та відрізаємо голову і хвіст. Нарізаємо на шматки.
Шматки скумбрії складаємо у миску та додаємо цукор та сіль. Сюди ж додаємо оцет, рослинну олію та спеції. Цибулю нарізаємо півкільцями, часник пластинками і також додаємо їх до скумбрії.
Добре все перемішуємо та складаємо все в банку. Банку відправляємо на добу у холодильник і можна вживати — смакота неймовірна!