Запіканку з рубленого м’яса або оселедця з картоплею називають форшмаком. Для тих кому треба швидко зробити закуску на празднечный стіл пропонуємо рецеп ледачого форшмаку. Виходить дуже смачно, а головне економить час.
Приготування ледачого форшмаку.
Крок 1: готуємо яйця
Беремо каструлю і наливаємо в неї воду. Кладемо яйця і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо їх ще 7-10 хвилин. Потім виливаємо гарячу воду, наливаємо холодну проточну. Чекаємо поки яйця охолонуть, щоб їх можна було почистити.
Крок 2: готуємо масу
Очищаємо цибулю, розрізаємо на 4 частини. Беремо блендер і опускаємо в нього сардини з маслом, яйця, цибуля. Подрібнюємо до пюреобразного стану. Готову масу заправляємо майонезом за смаком.
Крок 3: подаємо ледачий форшмак
Перед подачею все ретельно перемішати. Можна на сковороді підсмажити хліб і розкласти ледачий форшмак на нього і прикрасити зеленню. Або просто зробити бутерброди з чорного хліба. Легка і смачна закуска до столу готова!
Приємного апетиту!
Поради:
– Хто любить часник його можна включити в рецепт. Дрібно подрібнити і додати разом з майонезом.
– Яйця краще варити в маленькій каструлі, що б вони при варінні не стукались один об одного.
– Для линевого форшмаку можна зробити оладки.