Телефон

+380935560007

Email

info@zumi.com.ua

Години роботи

Пн - Нд: 9:00 - 21:00

Запіканку з рубленого м’яса або оселедця з картоплею називають форшмаком. Для тих кому треба швидко зробити закуску на празднечный стіл пропонуємо рецеп ледачого форшмаку. Виходить дуже смачно, а головне економить час.

Приготування ледачого форшмаку.

Крок 1: готуємо яйця

яйця в каструлі

Беремо каструлю і наливаємо в неї воду. Кладемо яйця і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо їх ще 7-10 хвилин. Потім виливаємо гарячу воду, наливаємо холодну проточну. Чекаємо поки яйця охолонуть, щоб їх можна було почистити.


Крок 2: готуємо масу

сардини в олії

Очищаємо цибулю, розрізаємо на 4 частини. Беремо блендер і опускаємо в нього сардини з маслом, яйця, цибуля. Подрібнюємо до пюреобразного стану. Готову масу заправляємо майонезом за смаком.


Крок 3: подаємо ледачий форшмак

ледачий форшмак

Перед подачею все ретельно перемішати. Можна на сковороді підсмажити хліб і розкласти ледачий форшмак на нього і прикрасити зеленню. Або просто зробити бутерброди з чорного хліба. Легка і смачна закуска до столу готова!

Приємного апетиту!


Поради:

– Хто любить часник його можна включити в рецепт. Дрібно подрібнити і додати разом з майонезом.

– Яйця краще варити в маленькій каструлі, що б вони при варінні не стукались один об одного.

– Для линевого форшмаку можна зробити оладки.

Рекомендовані статті

Залишити коментар