Телефон

+380935560007

Email

info@zumi.com.ua

Години роботи

Пн - Нд: 9:00 - 21:00

На мій погляд, дуже, а іноді і саме, швидке блюдо, яке мені вдавалося приготувати, коли до мене приходили раптово гості. Сидячи на роботі, я постійно шукала такий рецепт, який зможе підійти мені і моїй родині краще всіх. І, врешті-решт, я його знайшла – крабові палички в кляре, швидко готується, і також миттєво зникають з тарілки. Залишаються лише задоволені мешканці і гості, і, звичайно ж, я рада догодити близьким, тим більше, що особливих зусиль мені це не варто. Спробуйте і залишитеся задоволені.

Приготування крабових паличок в клярі.

Крок 1: Підготуємо крабові палички.

крабові палички

Якщо у вас крабові палички не розморожені, попередньо слід розморозити, поклавши їх на тарілку прямо в упаковці і залишити при кімнатній температурі, або покласти в холодильник на нижню полицю. Коли вони відтануть, витягаємо їх з упаковки і промиваємо холодною проточною водою.


Крок 2: Приготуємо начинку для крабових паличок.

трьом сир

Сир натираємо на дрібній тертці.

продавлюємо часник

Часник очищаємо від лушпиння, промиваємо під проточною холодною водою і видавлюємо за допомогою землянки

з'єднуємо інгредієнти для начинки

З’єднуємо в окремому посуді натертий сир з часником, додаємо трохи майонезу і добре перемішуємо до однорідної консистенції. Також в начинку можна додати подрібнену зелень.


Крок 3: Фаршируємо крабові палички.

розгортаємо паличку

Кожну паличку акуратно розгортаємо.

намазуємо начинку

На середину крабовою палички викладаємо чайну ложку начинки, розрівнюємо за допомогою вилки і знову звертаємо в трубочку.


Крок 4: Готуємо кляр.

збиваємо жовток

Беремо курячі яйця, відокремлюємо білок від жовтка, білки відкладаємо в холодильник. Жовтки покласти в поглиблену посуд, додаємо дрібку солі і  перетираємо. До цієї маси додаємо холодне пиво і холодну воду, злегка збиваємо.

додаємо пиво і борошно

Збиваючи, поступово додаємо просіяне пшеничне борошно і замішуємо тісто. Тісто має вийти як на оладки.

збиваємо білки

Дістаємо з холодильника охолоджені білки і збиваємо за допомогою міксера в густу піну, щоб з посуду білки не виливалися. Додаємо збиті білки в тісто. Акуратно перемішуємо білки лопаткою зверху вниз.


Крок 5: Смажимо крабові палички в кляре.

занурюємо паличку в кляр

У невеликому посуді розігріваємо олію. Крабові палички наколюємо на вилку, мачає в кляр і ставимо на сковороду, смажити.

смажимо палички до рум'яної скоринки

Смажимо до золотистого та рум’яної скориночки з двох сторін. Готові крабові палички виймаємо з ємності і викладаємо на кухонну серветку, щоб видалити надлишки масла.


Крок 6: Готуємо соус.

рубаємо зелень

Часник очистити від лушпиння, промиваємо під проточною водою і видавлюємо за допомогою землянки Зелень петрушки промиваємо під водою і нарізаємо дрібно.

змішуємо соус

У миску покласти сметану, додати часник,  зелень петрушки, кухонну сіль, чорний мелений перець і сік лимона. Цю масу слід добре перемішати. Соус готовий до подачі.


Крок 7: Подаємо крабові палички в кляре.

крабові палички в кляре

Готові крабові палички викладаємо на сервірувальну тарілку і поливаємо зверху соусом. Можна їх їсти як в теплом, так і в охолодженому вигляді. Словом, чудова закуска на всі випадки життя!

Приємного Вам апетиту!


Поради:

— Замість пива для приготування кляра можна скористатися мінеральною водою з газами.

— Для приготування соусу замість сметани можна використовувати густий майонез. Але хочеться зазначити, що даний соус хоч і гармонійний зі смаком фаршированих паличок, але не є останньою інстанцією. Ви можете експериментувати і подавати до такої страви різні добавки і соуси.

— Такі палички можна також обсмажувати у фритюрі, якщо такий у вас є. Це помітно скоротить час готування і подарує виробів хрустку скоринку, яка на звичайній сковороді може не вийти.

Рекомендовані статті

Залишити коментар