Телефон

+380935560007

Email

info@zumi.com.ua

Години роботи

Пн - Нд: 9:00 - 21:00

Фаршировані бублики – один з самих нескладних видів закуски, трохи схоже на гарячі бутерброди, але набагато більш оригінальне. Приготування фаршированих бубликів займе у вас близько півгодини, це прекрасний варіант для ситного сніданку або поїздки на природу.

Приготування фаршированих бубликів:

Крок 1: Готуємо інгредієнти

фарш і бублики

М’ясо промиваємо холодною проточною водою, висушуємо за допомогою паперового рушника. Чистимо цибулину від лушпиння. Перекручуємо у дрібній м’ясорубці м’ясо і цибулину, додаємо сіль і перець і ретельно перемішуємо фарш до утворення однорідної маси.

У каструлю наливаємо молоко і підігріваємо до температури гарячої, але не кип’ятимо.


Крок 2: Фаршируємо бублики

фаршировані бублики

Виливаємо молоко в миску або широку тарілку і порційно викладаємо в молоко бублики. Вимочуємо бублики в гарячому молоці 5 хвилин з кожної сторони до м’якості.

Розмоклі бублики викладаємо на тарілку. З фаршу розкачуємо невеликі кульки (діаметр близько 2 см). В дірочку до кожного бублику кладемо по кульці фаршу і притискаємо пальцями таким чином, щоб фарш опинився в серединці.


Крок 3: Готуємо фаршировані бублики

випікання бубликів

Яйця збиваємо в мисці з дрібкою солі за допомогою віночка або вилки до рідкої однорідної консистенції.

Сковороду змащуємо рослинним маслом і розігріваємо. Фаршировані бублики мачає в яйце з двох сторін, викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо на середньому вогні. Після того, як бублики обсмажаться з одного боку (приблизно 3-5 хвилин), перевертаємо їх на іншу сторону.

Натираємо на тертці сир.

Деко змащуємо олією, викладаємо на нього бублики, на кожен бублик кладемо трохи сиру в серединку.

Духовку розігріваємо до 180-200 градусів і відправляємо туди бублики 15 хвилин. Не забуваємо перевіряти бублики час від часу, щоб вони не затверділи.


Крок 4: Подаємо фаршировані бублики

готові бублики

Фаршировані бублики можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Приємного апетиту!


Поради:

– Деко можна покрити папером для випічки замість масла.

– В начинку до фаршу можна додати дрібно порубані гриби (добре підійдуть печериці). Також м’ясний фарш можна замінити рибним.

– Замість м’яких бубликів можна взяти за основу тверді сушіння, але їх варто ретельно розмочувати в молоці до повного розм’якшення.

– Обсмажувати бублики не обов’язково, можна просто збільшити час випікання.

Рекомендовані статті

Залишити коментар