Фаршировані бублики – один з самих нескладних видів закуски, трохи схоже на гарячі бутерброди, але набагато більш оригінальне. Приготування фаршированих бубликів займе у вас близько півгодини, це прекрасний варіант для ситного сніданку або поїздки на природу.
Приготування фаршированих бубликів:
Крок 1: Готуємо інгредієнти
М’ясо промиваємо холодною проточною водою, висушуємо за допомогою паперового рушника. Чистимо цибулину від лушпиння. Перекручуємо у дрібній м’ясорубці м’ясо і цибулину, додаємо сіль і перець і ретельно перемішуємо фарш до утворення однорідної маси.
У каструлю наливаємо молоко і підігріваємо до температури гарячої, але не кип’ятимо.
Крок 2: Фаршируємо бублики
Виливаємо молоко в миску або широку тарілку і порційно викладаємо в молоко бублики. Вимочуємо бублики в гарячому молоці 5 хвилин з кожної сторони до м’якості.
Розмоклі бублики викладаємо на тарілку. З фаршу розкачуємо невеликі кульки (діаметр близько 2 см). В дірочку до кожного бублику кладемо по кульці фаршу і притискаємо пальцями таким чином, щоб фарш опинився в серединці.
Крок 3: Готуємо фаршировані бублики
Яйця збиваємо в мисці з дрібкою солі за допомогою віночка або вилки до рідкої однорідної консистенції.
Сковороду змащуємо рослинним маслом і розігріваємо. Фаршировані бублики мачає в яйце з двох сторін, викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо на середньому вогні. Після того, як бублики обсмажаться з одного боку (приблизно 3-5 хвилин), перевертаємо їх на іншу сторону.
Натираємо на тертці сир.
Деко змащуємо олією, викладаємо на нього бублики, на кожен бублик кладемо трохи сиру в серединку.
Духовку розігріваємо до 180-200 градусів і відправляємо туди бублики 15 хвилин. Не забуваємо перевіряти бублики час від часу, щоб вони не затверділи.
Крок 4: Подаємо фаршировані бублики
Фаршировані бублики можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Приємного апетиту!
Поради:
– Деко можна покрити папером для випічки замість масла.
– В начинку до фаршу можна додати дрібно порубані гриби (добре підійдуть печериці). Також м’ясний фарш можна замінити рибним.
– Замість м’яких бубликів можна взяти за основу тверді сушіння, але їх варто ретельно розмочувати в молоці до повного розм’якшення.
– Обсмажувати бублики не обов’язково, можна просто збільшити час випікання.