Телефон

+380935560007

Email

info@zumi.com.ua

Години роботи

Пн - Нд: 9:00 - 21:00

Універсальний рулет з лаваша з крабовими паличками можна вживати у різні прийоми їжі: будь то сніданок або полуденок. Крім того, страва відмінно впишеться на святковий стіл або в якості закуски до алкогольних  напоїв. Він дуже швидко готується і не вимагає ніякої термічної обробки. А поєднання інгредієнтів в ньому нескінченно гармонійно та вдало.

Приготування рулету з лаваша з крабовими паличками.

Крок 1: Готуємо інгредієнти.

нарізаємо крабові палички

Крабові палички, якщо вони заморожені, то їх необхідно за годину до приготування розморозити при кімнатній температурі, потім звільнити від упаковки і натерти на крупній тертці.

подрібнюємо варені яйця

Курячі яйця покладіть в невелику каструльку, залийте водою, щоб вона повністю покривала, додайте чайну ложку солі, щоб шкаралупа під час варіння не лопнула, і поставте каструлю на середній вогонь. Після того як вода закипить, варити їх ще хвилин 8, щоб вони вийшли круто. Після цього гарячу воду злийте і поставте їх під холодну струмінь води. Це необхідно для того, щоб яйця простіше чистилися й заодно швидше остудились. Далі очистіть яйця від шкаралупи і також натріть на тертці. Також натріть на крупну тертку сир.

очищаємо часник

Часник очистіть від лушпиння, промийте під холодною водою, а потім натріть на дрібній тертці або пропустити через часниковий прес.
Зелень добре промийте під проточною водою, потім осушіть за допомогою кухонних паперових рушників, викладіть на обробну дошку і дрібно порубаєте.
Всі підготовлені інгредієнти змішувати не варто, просто розкладіть їх по різних посудинам.

лаваш

Готовий лаваш помістіть в мікрохвильовку, буквально на кілька секунд. Це необхідно зробити для того, щоб він став більш еластичним і легко в наслідок загортався.


Крок 2: Укладаємо шари начинки і формуємо рулет з лаваша.

начиняємо лаваш

Після цього на робочій поверхні столу розгорніть 1 лист підігрітого лаваша. На нього нанесіть рівним і акуратним шаром подрібнені крабові палички, зверху посипте зеленню, злегка поперчіть і посоліть  по своєму смаку. Слідом нанесіть рівномірний шар майонезу. Поверніть лаваш рулетиком і відкладіть поки в сторону.

продовжуємо згортати рулет з лаваша

Тепер розгорніть другий лист лавашу, на нього знову рівномірно викладіть крабові палички, зверху поперчіть і посоліть за своїм розсудом.
Нанесіть рівний шар майонезу.
Перший згорнутий рулетик помістіть на край другого лаваша і згортайте подвійний рулет. Відкладіть в сторону.

формуємо третій рулет

На столі розгорніть третій лист лаваша, на нього викладіть тертий сир, потім подрібнене яйце, рівномірно розподіліть по всій поверхні лаваша подрібнений часник. Зверху додайте зовсім трохи солі і меленого перцю і промажте рівномірно майонезом. Подвійний рулетик  також укладіть по краю лаваша і завертайте потрійний рулет.


Крок 3: Подаємо рулет з лаваша з крабовими паличками.

готовий рулет

Тепер, коли наш рулетик зібраний, помістіть його в щільний поліетиленовий пакет підходящого розміру, щільно і герметично зав’яжіть його у підстави і помістіть в холодильник, не менш ніж на 2 години. Перед подачею рулету до столу, вийміть його з пакета і наріжте на порційні шматочки, товщина яких повинна бути

готовий рулет з лаваша з крабовими паличками

Красиво укладіть на сервірувальне блюдо і подавайте до столу в якості соковитою і смачною закуски.

Приємного Вам апетиту!


Поради:

— Начинку цієї страви ви цілком можете змінювати, в залежності від особистих смакових пристрастей. Для дітей також можна приготувати солодкий рулет, використовуючи при цьому різні фруктово-ягідні, джеми або варення.

— Такий рулетик дуже легкий у приготуванні і не забере у вас багато зусиль, тому, коли гості вже на підході, неодмінно скористайтеся цим рецептом, тим більше, що така закуска прекрасно підходить під спиртні закуски.

— Заправляти такий рулет можна не тільки майонезом, ви можете використовувати для цього будь-улюблений соус. А для того, щоб він вийшов більш ніжним, промазывайте шари домашньою сметаною, попередньо змішаної з часником або без нього.

Рекомендовані статті

Залишити коментар